úterý 21. srpna 2012

Velmi milé překvapení

Nedávno mě na blogu Lucie čekalo velmi milé překvapení. A tím překvapením bylo Ocenění Liebster Blog. Potěšilo mě to opravdu hodně, protože v poslední době blog hodně zanedbávám. Věnuji se totiž naplno rodině a když už by zbýval nějaký čas na blog, tak většinou padám do postele. :-) Takže jsem byla velice překvapená a tímto děkuji Lucce za milou zprávu a pokud jste tak ještě neučinili, rozhodně doporučuji zajít na její blog, protože je velice zajímavý a plný netradičních zdravých dobrot a také plný profesionálních fotek. :-)


Věřím, že ve světě velkého internetu existuje spousta zajímavých blogů, které mají málo čtenářů a které stojí za to číst. Proto bylo velmi těžké vybrat pouze pět z nich. O některých jisto jistě ani vůbec nevím, protože se teď aktivnímu hledání nevěnuji. A o některých vím, ale bohužel je teď třeba zapomenu zmínit.

Tady jsou tedy mnou oceněné blogy:
  • http://nevylecitelnaoptimistka.blogspot.cz - Bára, mladá maminka dvou dětí, je dle mého názoru úžasná spisovatelka, její příběhy pohladí na duši svým zajímavým stylem a taky je mi blízká svým životem
  • http://the-beauty-gloss.blogspot.cz/ - blog píše velmi mlaďounká slečna, která toho ale už v životě hodně prožila, dle mého názoru je na svůj věk velice vyzrálá osobnost a kromě toho je šikovná v mnoha směrech - sportuje, výborně vaří, nádherně kreslí atd. atd. :-)
  • http://zdravejist.blogspot.cz/ - Gurmánka Leňulka píše blogů více, já jsem si vybrala právě tento, protože je mi blízký v tom, co aktuálně řeším i já a to zdravé stravování. Leňulka je ale o několik kroků přede mnou, takže se chodím ráda inspirovat :-)
  • http://vubec.blogspot.cz/ - Koza Réza svůj blog píše už od roku 2010 a nějak nerozumím tomu, že se k ní mnoho čtenářů ještě nedostalo. Její blog stojí určitě za návštěvu minimálně proto, že je to fajn holka a píše fajn články :-)
  • http://vypecenyden.blogspot.cz/ - na tomto blogu najdete skutečná mistrovská díla, co se týče pečení a zdobení nejrůznějším dortů a taky moc hezky nafocená :-)

Tak bohužel pět nominací jsem vyčerpala, tak další blogy se čtenáři do 200 ocením snad jindy při jinší příležitosti. Ale jak napsala Lucie na svém blogu, s tím s ní musím naprosto souhlasit. Není lepší ocenění než to, že někomu něco na blogu pochválíte, že dělá dobře, že se vám líbí, to má pak člověk chuť psát a psát a tvořit. :-)

A jaká jsou pravidla ocenění?
  1. poděkovat osobě, která ocenění udělila
  2. odkázat zpět na osobu, která mi ocenění udělila
  3. navrhnout dalších 5 blogů na ocenění s méně než 200 čtenáři
  4. informovat bloggery o nominaci na ocenění
  5. umístit ocenění na blogu
Všem blogerkám a blogerům zdar! :-)

5 komentářů:

  1. Woohooo! Děkuju! Jdu pomalu sestavovat svůj seznam. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, děkuju mockrát! To je příjemné překvapení! :-) Člověk má hned o to větší motivaci psát :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, jseš zlatá :) Fakt moc děkuju :) Ostatni oceněné blogy taky znám a ráda tam chodím slintat nad recepty :D Dneska taky napíšu svůj seznam :)

    OdpovědětVymazat
  4. Také se přidávám k poděkování, moc mě to potěšilo :-)

    OdpovědětVymazat
  5. děkuji moc, ocenění mě moc potěšilo :-) a i tvůj blog je mi inspirací :-)

    OdpovědětVymazat